Beste Kwaliteit Accu voor Asus A41-X550E

De Accu Asus a41-x550a is een high performance gaming laptop die niet zo groot en zwaar dat het verplaatsen van het tussen de kamers lijkt een grote operatie. Het is nog steeds een 17in laptop, zodat u niet wilt dragen rond de hele dag, elke dag, maar het is makkelijker om mee te leven dan de beesten hakken onder Gaming laptops.

Er zijn slechts een paar ASUS RoG Strix GL703VM kwesties te overwegen. Levensduur van de batterij is slecht, de relatief slanke frame ziet warmte bloeden naar het toetsenbord na een stint van gaming en sommigen van u misschien de voorkeur aan de toetsenborden van de vette modellen van Asus, Alienware en Acer.

Het maakt ook gebruik van laatste-gen processors, vooral omdat op het moment van fabricage (en herziening) zijn ze nog steeds de beste optie.

Er zijn een breed scala van verbindingen, die allemaal zitten aan de zijkanten. U krijgt vier full-size USB 3,0 poorten en een USB-C 3,1, specced naar de “gen 1” standaard in plaats van de snellere Thunderbolt 3.

HDMI en mini display poort connectoren maken het bevestigen van een monitor of TV gemakkelijk, en er is een RJ45 voor directe verbinding met een router, Access Point of Powerline-adapter.

De Accu Asus A41-X550E heeft Core specs die we hebben gezien in laptops sinds begin vorig jaar. Het heeft een 7e generatie Intel Core i7-7700HQ processor, 16gb DDR4 RAM en een nVidia GeForce GTX 1060 grafische kaart.

Er zijn geen openbaringen hier, maar deze specs zijn nog steeds het beste voor de ASUS RoG Strix GL703VM. Vanaf januari 2018, 8-generatie chipsets ontworpen voor performance laptops zijn officieus geplaagd als onderdeel van de “Coffee Lake-H” familie, maar zijn nog niet beschikbaar.

De ASUS RoG Strix GL703VM is een uitstekende laptop voor 1080p gaming, en de frame rates je zult zien zal niet veel anders dan die van de veel grotere, zwaardere alternatieven. U spelen de meeste games op 1080p, met alle visuele effecten opgedoken, en krijg solide frame rates.

Deus ex: de mensheid verdeeld is een vrij veeleisende titel, maar nog steeds gemiddelden 39.8 fps op Ultra. Accu Asus a32-n61 Het draait op een blaarvorming 95fps op 720p, lage instellingen.

De minder veeleisende Alien: isolatie is een indicator van heel hoeveel Slack de GTX 1060 bladeren in sommige games. Op 1080p, maxed-out visuals, het gemiddelde 138fps, stijgt tot 216fps op 720p.

We denken dat de Accu Asus k53sv is de sweet spot voor serieuze gamers die niet willen dat een enorme laptop, of een enorm dure met behulp van nieuwe lage-Heat nvidia’s Max Q grafische kaarten. Ze bieden nog meer macht, maar komen niet goedkoop.

Zoals de ASUS RoG Strix GL703VM loopt Windows 10 off SSD opslag, algemene prestaties is uitstekend. De Quad-Core CPU heeft veel ruimte voor het uitvoeren van video-editing en zo ook veeleisende apps, en met 16gb RAM te leunen op u uw bureaublad te behandelen als vuil zonder een duidelijke prestatie hit.

De enige reden om te pauzeren is wat er in de pijplijn. Accu Asus a32-f82 We verwachten meer te horen over intel’s 6-core 8-generatie performance laptop cpu’s en nvidia’s Volta gpu’s te lang. Dit is een High-Performing laptop, maar we zullen zien meer indrukwekkende hardware dit jaar: alle componenten hier zijn goed ingeburgerd.

Gezien hoe relatief slank de ASUS RoG Strix GL703VM is, zijn we behoorlijk onder de indruk van de geluidsniveaus. Het is in de buurt van stil met licht te gebruiken, en terwijl de fans duidelijk spin bijna zodra een spel wordt uitgevoerd, hun Toon is niet bijzonder storend. Er is geen van de High-Pitch zeuren je hoort in een ultraportable onder spanning.

Warmte is een probleem, dat wel. Het koelsysteem slaagt er niet in om warmte weg te houden van alle gebieden die u aanraakt. Als je speelt de warmte van de CPU en GPU begint te bloeden op het toetsenbord. Zoals we dit schrijven op een koude dag van januari, een warm toetsenbord lijkt niet zo slecht, maar het is een teken het koelsysteem is gewoon niet erg krachtig genoeg. Of dat de Accu Asus a32-k93 is dat beetje te slim voor zijn eigen goed.

Het straalt door de meeste van de sleutels, van de top-centrum, wat suggereert dat deze verspreiding kan gedeeltelijk weloverwogen. Maar het is niet ideaal.

De Accu Asus a32-n56 heeft ook een slechte levensduur van de batterij. Wij eerlijk gezegd zou niet dromen van het nemen van een 17in laptop te ver van het huis alleen voor onze schouders ‘ sake, maar studenten of Canny multi-taskers op zoek naar een laptop die alles kan doen moet er rekening mee.

Het afspelen van een video op lus op 120cd/m helderheid, de ASUS RoG Strix GL703VM duurt slechts 2 uur 15 minuten. U noodle rond op de laptop als iemand anders horloges een film die u niet wilt kijken, maar zal niet overweg met lange trein reizen. En het is natuurlijk mijlen uit het beheer van een volledige dag werk weg van de lader.

Dergelijk uithoudingsvermogen voelt eigenlijk als fijne pasvorm aan ons voor een laptop als dit. Maar we kunnen waarderen sommigen van u zullen teleurgesteld worden. Vorig jaar hebben we beoordeeld een Dell Inspiron 15 gaming laptop die duurde bijna 9 uur. Wat een verschil.

De ASUS RoG Strix GL703VM is een hoge kwaliteit laptop die grote 1080p gaming prestaties packs in een respectabele dunne en lichte zaak. Het is niet zo draagbaar, en is niet ontworpen om te worden, maar is een goede optie voor degenen die niet willen dat een machine die weegt 4kg en is 4cm dik.
http://forum.bayanihan.gov.ph/viewtopic.php?f=7&t=2913

Default Asked on February 8, 2018 in Business.
Add Comment
6 Answer(s)
If Students are find some wearing service and get information’s.This is main concept of all the writing services. this also one of the most famous online service .It is given a too many tips for students. management assignment help So you will find this writing service get a lot of information’s
Curious Answered on February 15, 2018.
Add Comment

the organization gives stockpiling restriction of 2 TB, which could anyhow be connected to media stockpiling based SSD 256 GB non-public agency. Battery Asus a32-k93 “The degree of capability is polishing off important to gamers due to the fact, Coursework Writing Services UK however, the massive restrict, stockpiling should be quick and gassed, that’s the reason we consolidate HDD and SSD on this arrangement,” stated Galip.

Default Answered on February 24, 2018.
Add Comment

Hello, I have browsed most of your posts. This post is probably where I got the most useful information for my research. Thanks for posting, maybe we can see more on this. Are you aware of any other websites on this subject.  the academic papers

Default Answered on May 30, 2018.
Add Comment

I have read lots of this type of post.  Thanks for sharing. it maybe helps lots of people who are not aware about the Asus A41-X550E. Is there anyone who can suggest me to best data analysis help services providers.

Default Answered on June 15, 2018.
Add Comment

Leave a positive impact on your readers with an impeccable online empirical paper writing services. At PhD Chennai, we offer empirical paper writing service in Chennai.

Default Answered on September 12, 2018.
Add Comment

If you’re a student who’s constantly struggling with essay writing, then you must immediately contact the exceptional and prestigious Buy Online Essay. This is one of the best essay writing services UK available. You must attain their beneficial services because they’re cheap, high on quality, customer oriented, and extremely reliable.

Default Answered on February 20, 2019.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.